Translate

Wednesday, May 25, 2016

||X-Men Apocalypse||-#18

Assalamualaikum!

Ahaha.... saya dah tengok juga ni.
Image result for x-men apocalypse
Stress2 cabaran kerja so saya pon curi masa tu santai tengok filem ni...

Review filem:

  • Best...
  • unsur teknologi hebat banyak digunakan
  • ada juga berunsur tidak logik dan tidak masuk akal...but, it's namanya filem...bebas berimaginasi
  • filem ni, siapa tak tengok dr 1st filem follow by x-men siri filem memang korang akan blur. HAHAHA sebab filem ni ada tunjuk pasal 1st of logan punya story but the real time kan asa guna new actor... ape pon filem ni akan ada kesinambungan dia di kendian hari bila mana pompuan tu lari ... pompuan mana??? korang kene tengok ler baru best. HEHEHE
  • actor mana yang bertambah?? actor mana yang berubah..korang boleh tau bila tengok filem ni
happy sharing pasal filem uolz ^_~

Thanks for visiting =D Ok babai.

Tuesday, May 24, 2016

||Angry Birds||-#17

Assalamualaikum!

Hello kawan2 maya saya....update kali ni dari terkini hingga terkuno bab movie ye...
susunan jadi terbalik...


Image result for angry birds movie
Siapa dah tengok movie ni????

Saya dah tengok 2x. HEHEHEHE
Last weekend kami pi tengok lagi sekali...

Review filem:

  • Best... 
  • ada unsur humor, angry [of coz le kan...], persahabatan, kepercayaan dan lain2.
  • setiap watak mempunyai nama yang unik serta fungsi yang berbeza.
over all, sesuai utk tontonan seisi keluarga...kanak2 pon happy.



Thanks for visiting =D
Ok babai.

Tuesday, May 10, 2016

Live update from hp gitu...

Assalamualaikum!

Good morning kawan2. ..
Try buat life update dari hp pula ni...

Harap2 menjadi ... thanks Adlin... bagi ilmu ni.

Hihihi

Thanks for visiting =D Ok babai.

Sebulan dua yang bizi ^_^

Assalamualaikum!
Image result for super busy

Selamat Hari Ibu semua...tapi kite pon hari2 is hari ibu kan...
So esok2lah bila boleh tarik napas tenang2 baru sambung update blog ye...

jaga diri semua =)

Thanks for visiting =D Ok babai.
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA