Translate

Friday, November 29, 2013

Babai X1.

Tajuk pon dah tau kan...
well selamat pagi semua =)

Ni kesah sembang2 pagi tadi yer...
Venus kat rumah...sorang depan cermin sorang atas katil dok perati orang yang depan cermin.


Credit to google =)

Yang, muktamad dah ker nak cancel X1 tu??
Haah...cancel je lah, nape?
Emm sayang kan... ni depa tengah usaha cari silver color n tender nombor as u want, pon depa dah submit.
Emm xperlah xder rezeki kot...
Pakai jelah, ape problem nyer sekarang ni??
Emm ayang dok congak2 balik kan... macam x mampu je nak tanggung. HEHEHE
Tanggung apenyer?
Installment, minyak, roadtax, insurance, maintenance...wah tang maintenance tu ayang memang angkat tangan...mahal giler. 
Standardlah dah pakai kereta macam tu memang maintenance tinggi...installment abang bayar lah, minyak nanti ayang mintak lah...isi sendiri yer. Roadtax semua tu x yah nak pening2, abang cover.
Ok x?? setuju balik??
Emm x naklah...membazirlah. Beli mentol cenonet tu sampai RM250.00 ceh!! beli h/bag ayang pon dah lepas tau buat basahan pi opis...
Xperlah...ayang x nak.
So plan nak beli ape?Ari tu beria sangat...x nak X5, nak X3 or X1 ni dah booking  tup2 cancel pula. Nak Audi ke mers ke?
Ayang nak Vios je...
Ha?? Vios je?? Lah!! pula dah. Nape Vios??
Sebab dia minyak jimat kan Yangggg kannnn pastu x kan nak suh ayang pakai Myvi pula? Anak dah ramai ni, makin besar =), kalau Vios tu...kire2 tahap ayang mampu bayar installmentlah. HAHHAHA
Nanti gi survey ye harga berapa.
Kang sampai opis abang tanya budak opis harga berapa..
Ayang x nak yang barulah...nak kereta second je...murah sikit installment. HIKHIKHI
Lah pula dah...emm nantilah abang pikir balik.
Ok...TQ yang =)

Kalau dah ada keluar ayat nanti pikir balik tu al kisahnyer macam x dapat je...macam x dapat je...
Hemm verangan jap sambil layan lagu KALAUAKU KAYA...
Hari2 is hari raya...yahooo.
Syiok2 verangan tu...dengar pula lagu TEGAR..emm
CITA2 KU MENJADI ORANG KAYA...

Terus tersadar dari verangan yang panjang itu. hihihi.
Sinopsisnyer... babai X1, xder hati dah nak pakai awak bila mana Malaysia minyak dah naik menjulang tinggi kadarnyer peh tu tahap inflasi pon dah besar gak so berjimat2 lah yer =D

Ok babai. 

 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.
FREE POSTAGE 
**TMS procduct is ready stock.

Thursday, November 28, 2013

Iman Check-up !!

Tadi pagi...gi attend appointment checkup Iman kat KK Sg Buloh.
Sampai dah lambat sebab semua orang terbabas tidor. HAHAHA, ambek koo.
Iman lagi arr, lagi orang kejut lagi dia buat derk...tido mati. 
Cuit2 kaki perut muka semua...langsung x berkutik.
Amboi ko nak...pada2 ler tidor anak dara oit. 
Sudahnyer...dok bisik kat telinga dia..
Babai Iman, Mummy nak g jalan dah ni... babai, kalau nak ikut mummy jom bangun kalau x mummy tinggal jekk.
Gittu caranya nak pujuk anak bangun. HEHEHE lepas tu barulah dia geliat2 sikit, buka mata sikit2...pastu barulah ok mood dia =D

Dah start dah belajar bertatih.... heww letih tangan mak ko ni nak oit.

Ish... tepilah daddy, nak jalan ni... kacau je.

Tgk tu...dia pi tepis apaknya suh bagi laluan. HEHEHHE

Penuh gaya...

Sweet sangattttttt!!!

Ops.. stay sebab daddy nak tangkap gambo jap =p

Daddy punya turn, berlepas tangan kite yer...

Dengan daddy...selangkah je pastu malas, berdokong je lah...syiok wow.

Ni sibuk pulak nak suh aku dukung heh, pantang ler nampak muka omaknyer..
Mak nak melaram pon payah....LOLOLO.

Tu kisah pagi tadi... Iman is 9M2D.



Ok babai.
 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.
FREE POSTAGE 
**TMS procduct is ready stock.

Wednesday, November 27, 2013

HOYEY!!! saya menang =)

Tajuk macam foyo!!!
Ape pon...alhamdulillah, pestime join GA ni rasanya...and the best is pestime gak menang ni.
HEHEHHE feel rasa nak nangis gittu.
Ni rentetan kisah GA by Umi Qi ni...aku dapat tau pon baca dari blog Cik Rara.
Aku pon join...HEHEHE saja gatal nak join.
Bila dah lepas deadline tu...next weeknya aku tergerak hati nak pi tengok sapa yang menang...
dannnnnnnnnnn, tadaaaaaaaaaaaa PEMENANGNYA ADALAH....
Buka je link tu...hahahha aku dah senyum, sengih sorang2. 

Adeh, betul ker ape yang aku sedang baca ni.
Eh! rasa nak call tanya tapi...HAHAHHA macam foyokan...aku mana ada no hp Umi Qi.Kahkahkah
Dalam senyum2 tu terperasan ayat Umi QI suh email details :
 (Selewat-lewatnya sebelum hari Jumaat ini, jika tiada detail diberikan sebelum hari Jumaat ini, tiadalah hadiah anda, harap maklum) 
Terus email jam2 tu gak. HAHAHHA sebab nak hadiahkannnnnnnn.
Alhamdulillah...menang saguhati.... 
Suka sangat hokey...
Nak update on date day dapat tahu tu macam x best sebab lom tau hadiah kan... 
So, sabar menanti hadiah sampai.
Tadaaaaaaaaaaa!!!
Hoyey, hadiah dah sampai.... TQ Umi QI.
Love it...next time what GA lagi eh, insyaallah kalau lapang2 tu kompom join. HEHEHHE

Saya dapat ini... Alhamdulillah cantik, saya suka...kaler dia memang saya suka =)

Tada....sesi menggayakan hadiah from GA by Umi Qi.

Matching sangat kan...

Tq Umi Qi.
Tq Cik Rara sebab share GA ni dalam ur blog.
Tq pada pengadil.
And Tqlah pada semua yang terlibat...
Love uols.




Ok babai.
 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.
FREE POSTAGE
 **TMS procduct is ready stock.

Redeem PlusMile rebate, korang sudah??

Haih...minggu ni kerja aku dok meredeem ape yang boleh, 
tetiba sangatlah rajin kenn...
Pagi tadi saja dok gatai tanya kat kaunter tu...kak, ada rebate x??
Sejak2 beropis baru ni kan...muka aku je yang ulang alik lalu toll dah rupa macam orang ukur jalan. HAHAHHA pendek kata, selagi toll selagi tulah aku pakai toll sebab senang sikit ada papan tanda nak guide jalan. 
Hoyey!! ada rebate tetiba. KEHKEHKEH
Rugi pula refund tadi patut kumpul lagi ni. HAHAHHA
Nak show off kat cik darling...kite pon ada rebatelah =D tapi ken...rebate dia lagi gah! sampai 2-3ratus sekali rebate...HUHUHU nyampah.

Oklah...sape2 yang pengguna tegar ke x tegar ke,  selalu guna toll n pakai kad PlusMiles tu, sila2 rajinkan diri korang pi kaunter tu check rebate ada x? Kalau ada rezekilah kannn kalau xder pon xder salahnya tanya dari dia burn macam tu je...rugi wow!.

Cik darling kata rebate yang x diclaim dalam masa 6months nanti burn, betul ke??
Entah ler...aku pon pagi tadi dia tanya...dah claim rebate?? aku cakap ler belum...x sampai 2 bulan pon lagi dr claim last time... dia ckp kalau rajin pi claim rebate daripada burn. Ok boss...beres =D

Oklah...nak share pasal GA Umi Qi lepas ni...tunggu!!!


Ok babai. 
 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.
FREE POSTAGE
 **TMS procduct is ready stock.

Tuesday, November 26, 2013

KiSaH KaSiH : KoMpIlAsI SeJuTa KiSaH KeLaHiRaN

Hai... jumpa lagi semua,
Saja nak update pasal program kat bawah ni.
Korang tau x??
Aku pon baru tahu bila baca kat blog UMI QI dan ape lagi... terus rasa nak join jugak. 
HEHEHHE... alah setakad sharing experiance kan...
Suka...suka...

So, senang sangat nak join...korang karang entry dalam blog and bagi link or korang boleh taip terus pengalaman korang kat email tu saja... the lepas tu korang email je ke : kisahkasih@myrahim.org
tada...siap dah.
Jom join ramai2...lagi meriah =)
Kisah aku ada kat link ni Dibawah ni : 


Ok babai. 

9Months already (^_~)

Salam semua...
Saja nak update pasal budak cenonet ni.
Arini 26hb genap2 9bulan.
Kejap kan, tetiba eh...ko dah masuk 9 bulan ye Iman.
Alhamdulillah...membesar dengan sihat nyer tapi kekadang x berapa nk sihat gak...selsemalah, batuklah, demam lah tapi jarang2lah.
Virus sekarang macam hampeh!!Kuat bebenaw sampai antibodi anak aku x terlawan...camne nak lawannyer, my bujang time dia selsema tulah paling suka mencium si pricess lagi dilarang lagi dibueknyer sampai tahap dewa tu...malas nak larang dah...suketiler nak oit!!.
Budak ni tengak ralit tengok kasut dia yang nak rosak dah. HEHEHHE
Leather kasut dia dah start terkopek2 dah.
Xper nanti kite shopping beli kasut baru eh, auntie Ita nak pi Paris tu, nanti kite kirim sekali new shoes & botol susu yer sayang =)
Sebenarnyer nak tunjuk...anak kite pakai headben...comel x?? HAHAHHA
tu pasal kasi pegang kasut supaya dia x gerak2 during ambil gambar (^-^) 

Tengok ni..xboleh nak berdiam betul...jejap2 tarik headban tu.

Pandang bawah pula...adoi, stress mak nak tangkap gambo nak oit...


Pandang kiri pulak dah...

pandang depan tapi x sharp pula so kesimpulannyer..
Ni je dapat tangkap...tangan sebelah dok pegang dia yang sebelah snap gambo... kurang chomel.

Progress 9bulan:
Emm dah pandai merangkak,
Bubbling...entah ler dia nyanyi ke dia bercerita ke aku pon xtau.
ttatatatatatatatata...bila aku jawab tatatta tup2 dia gelak...aku gelaklah sekali. HAHAHA 
Padahal...aku x tau ape heh dia cakap tu.
Crawling dah ok. now seasion bertatih pegang sofa.
Pantang ler aku ni short , suka naw dia mengigit peha, gatal gusi tu. 
Gigi baru nak start tumbuh 1batang so kalau selak bibir tu boleh nampak dah gigi putih tu...cenonet je macam dia gak. HIKHIKHIK.
Emm dah pandai kenal orang...mana yang jarang jumpa memang dia nangis bila orang nak pegang dia.
Kuat makan gak...aku risau dia follow aryan yang suka makan. HEHEHHE

Kesimpulannyer... bila nak besar ni Iman, teruja nak pakaikan awak boots =)
Teruja nak pakaikan awak cekci2 sikit, Muahahha
Teruja nak tempahkan awak baju kurung lagi (^.^)
Now...berus gigi dah bertukar menjadi bahan gigitan dia, kire oklah ken.. in sametime memberus gak tu. HEHEHHE.


Ok babai. 
 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE 
**TMS procduct is ready stock.

Monday, November 25, 2013

Redeem BonusLink...

Wah!! terkejut mak incik...
Pagi tadi dapat ni...
HEHEHHE
Ni kisah aku redeem point BonusLink yang dah nak expired so cari punya cari aku berkenan dengan yang ni, maka aku pon redeem.
Aku buat redemtion on last week Khamis - 21/11/13
Aku budget2 dalam 2weeks sampai aleh2 this morning dah sampai opis daa.
Hebatnyer... cepat naw korang proses yer.
Harap2 Aryan sukalah =)

Irfan hadiah dia dah dapat dah, xyah taulah ape...buat sakit hati je. HUHUHU
Harap2 semua orang suka...next year x taulah jadi ape yer, Irfan dah ke sekolah rendah, aryan x sure nak sekolahkan di sekolah yang sama or tempat lain.
Tanya dengan dia, nak sekolah kat kg x??Ingat nak hantar pi sekolah bayar tapi dia x nak. Pfffft.
Baru budget2 nak sekolahkan SMart Kids Reader sebab dekat dengan rumah mak aku.
Nanti nak bincang balik dengan big boss pula bagai mana.


Ok babai. 
 **Myracles Beauty - 1set RM170.00, 
 Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00.FREE POSTAGE 
**TMS procduct is ready stock.

AA ada offer...

Korang..AA buat offer free tiket =)
Yang lain tu sila bayar yer (^_~)
Emm Next year nak gi mana eh??
Dalam Malaysia semua pon murah beb.

AA PROMO
Booking period : 25/11/13-1/12/13
Travel Period : 5/5/14-31/1/15
Kalau rasa2 nak g holiday time cuti sekolah memang sesuai sangatlah kannn.

Aku cek tadi kan...3D2N Kuching g balik RM55.00/pax.
Excluding beg & insurance yer.
Selamat berholiday!!

Ok babai.

**Myracles Beauty - 1set RM170.00,
Spray MB 1botol RM120.00, 3botol -RM260.00. FREE POSTAGE
 **TMS procduct is ready stock.

Friday, November 22, 2013

CheeseKut Bebeh...

Inilah hasil cheekut saya...sedap. HEHEHHE
*puji masakan sendiri (^_^)

Orait...nak share resepi sebelum terlupa...
Ni semua aku buat a day cik darling birthday yer so dah masuk 2 minggulah kiranya.
Aku kalau tang masak2 ni kalau boleh nak yang simple je resepinya n zasss aku buat terus siap gittu so yang ni po ringkas sangat and the best is, aku buat menjadikkk!
\(^_^)/  sukaaaaaaaaa.

Resepi ni aku ambil dari blog CIK EPAL credit utk dia... memang senang and sedap.

Bahan2 nak buat CheeseKut (Cheese+Biskut) adalah:
Cream Cheese -250ml
Biskut - 4 segi
Susu Pekat - 1/2tin je
Nestum
Fresh Milk untuk merendam biskut...sikit je nak pakai pon.
Kalau ikut Cik Epal cakap...pakai biskut ni lagi umph!!
Aku pakai biskut lain. HEHEHEHE
Aku pon pakai biskut sama macam Cik EPal jugak, kebetulan ni je biskut yang ada kat rumah...
hantam sajalah labuuuuuuu.

Ni bahan2 Yang aku cakap tu, Butter tu abaikan, xdigunakan dalam resepi ni..
Ikut resepi Cik Epal dia pakai Philide Cream Cheese, aku derhaka pada respi so aku pakai brand Tatura Cream Cheese, dah tu je yang ada ken.
Kalau korang nak tau, aku buat ni  tengah malam yer dalam kul 1am gitu lepas habis mentelaah resepi Cik Epal kite. Buat pepesli untuk celebrate cik darling birthday on that date =)

Ini rupa cream cheese tu...aku baru tau, aku orang kg mana nak beli2 cream cheese ni, xde kegunaan dalam masakan kg koo. This my 1st time beli cream cheese. HEHEHHE 30minit dok nebeng kat area cheese tu. HEHEHE bukan nak belek ke happer tapi dok blur nak pilih yang mana. HAHAHA *senggal (^_~).

Kite pukul cream cheese tadi sampai lunyai pakai mixer yer.
Minta maaf ler jiran sebelah...i pakai mixer pepagi buta, jangan hingat  hantu pula yer...
Kejap je ye pukul cheese tu

Then....masukkan susu yang 1/2 tin tadi.
Kalau jenis kurang manis...so kurangkan susu yer, kalau jenis kuat manis...lebihkan susu.
*kurangkan manis dalam minuman n makanan...kurang sikit risiko nak dapat sakit kencing manis.

Mix lagi sampai sebati...jadi macam ni.
Part ni dah siap so move on ke aktiviti biskut pula yer...

Loyang yang aku baru beli pepesli  utk buat cheesekut ni. HEHEHHE
Ni muat 9keping biskut tapi ada extra ruang sikit.

Susu ni aku pakai utk merendam biskut...
Low fat...dengan harapan boleh slim back...pui. HAHAHHA 
Xder kene mengena pon. Bagus utk kolestrol =)

Biskut tadi uols rendam macam ni...nak kasi crunchy2 sikit, rendam kejap je dalam 30 saat ke. Korang agak2 sendiri yer =)
*rendam biskut utk menyenangkan sesi memotong nanti yer.

Pastu susun ler dalam loyang macam ni...
Ni gambar biskut yang dah siap rendam ye.

Aku derhaka lagi pada resepi...aku x pakai nestum sebab kat rumah ni xder sape suka nestum sebab kami makan oat so oat yang ada...kite hantam sajalah pakai Oat. Sedap juga... =D

Lepas dah rendam biskut n susun salam loyang, korang layor kan dengan cheese yang kite dah buat tadi...then taburkan oat / nestum atas cheese tadi.
Cheese tu ikut korang le, nak tebal ke nak nipis ke kan...

Then repeat semula rendam biskut, layor cheese and tabur oat sampai adunan habis.

Yang paling last tu...korang bubuh ler cheese tu lebih sikit sebab penutupkan so taburlah oat tu tebal2...ikut kesukaan korang ler =)

Inilah hasilnya...
Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Siap dah.
Cik Epal cakap suruh sejukkan semalaman so aku x sampai semalaman...aku start kul 1 pagi then by 2am aku dah masuk tidor then kul 7am tu aku potong so x comel lagi ler hasilnyer.
Sebab nak bagi cik darling makan so potong sikit buat rasa birthday boy tu then bakinya aku potong petang after balik kerja tu memang bestlah...xde melt sikit pon so kesimpulannyer kalau nak nampak hasil yang gojes, biokan dia semalaman isterirehat dalam peti ais yer...

Simplekan...mudah sangat, xperlu nak pakai over segala =)
Kalau rajin nanti aku share resepi kek pula...memang mudah, nangis kalau x share.

*korang ada resepi mudah??Meh lah share kat sini, nnt aku buat...aku tengah ada mood membaking sekarang ni. HEHEHHEHE =P


ok babai.


Thursday, November 21, 2013

Saya GEMSS =(


Hari ni saya pakai baju ni tapi ketat ya amat =(
Tapi idokler sampai ko bernapas, butang tercabut... mean aku ketat is, baju ni dulu ada ruang kiri kanan badan tu dalam 4" now mungkin tinggal 1" kot ruang kosong antara baju n badan. HAHAHA masih boleh makan lunch lagilah kiranya (^_^) hari ni.

Padanlah anak saya cakap...Kisah sembang2 malam tadi.
mummy, mummy perasan x mummy dah gemuks macam badak.
Ha?? Mummy gemuks ke?? Eh ! xderlah, seluar ni memang seluar fitlah tu pasal nampak macam gemuk.
** dalam hati...ye ke aku dah gemuk ni?? lama x timbang. LOLOLO
Iyalah...Irfan nampak mummy macam gajah dah besar nyer... pfffft
Sabo jerlah dapat anak yang jenis ambil pusing macam apaknyer.

Oklah..oklah...nanti mummy kurangkan makan lah.
Irfan nak mummy kurus balik macam dulu tau baru cantik!!.
Hemm camne nak kurus ni?? Dah balik beli nasi kukus 1 je makan bertiga...bila anak3 makan sikit so mak tukang perabih nasik. HUHUHU unfair pada omaknya.

Oklah...since anak dah bagi kata semangat suh kurus...moh ler pikir2kan ape yang termampu nak dikawal supaya badan tu kurus macam dulu. T____T 
Kene sahut cabaran dari seorang anak yang ikhlas komplain pasal emaknya yang dah besar macam badak/gajah....


ok babai.

Wednesday, November 20, 2013

Happy Children's Day!



Wah!! hari kanak2 eh today, ok2 petang ni nak bawa anak3 makan mekDi lah, lama x lepak sana.
Sat gi nak calling2 cik darling minta permission.

Sayangilah anak2 @ kanak2 yer (^_^).

**Nak share ni.
Hehehe...baru terbaca ni, ada GA baru ler.
Aku jumpa kat Blog Cik Rara kite, so uols ape lagi...
Jom join.

Korang join dulu, aku kendianlah sebab bizi sikit nak buat promo package lagi ni..
Ada sape3 nak pi umrah or holiday on Dec ni??
Boleh lihat DI SINI.

** Sape2 yang berminat dengan Product Myracles Beauty, The Milk Story... boleh place order ye =)


Ok babai.

Tuesday, November 19, 2013

Concert & Graduation Ceremony 2013!

Date event : 14/11/13
Time: 7.30pm-11pm
Venue : Dewan Sri Damansara.

Cerita last week baru nak hupdate ari ni...
Banyaknyer entry x berupdate di sini...xper slow2 yer saya update. HEHEHE

Ok, ni last yer Irfan di Tadika Seri Cendiakiawan Wawasan Terbilang di Permai, Damansara.
2 Tahun menimba ilmu di sini, macam2 pengalaman yang aku dapat. 
Aku dapat tengok progress Irfan dari 0 to hero. Dari x pandai nak pegang pencil sampai dah boleh membaca dengan fluentnya. Alhamdilillah ... syukur sangat dapat Irfan yang fast learning but not in so fast group ler kenn...x per as long dah pandai membaca, hati mummy dah berbunga keriangan.

11/11/13 dah dapat invitation card tapi tulah... aku x update pon dalam Ig segala, x taulah kenapa. Hemm hati aku berat nak terima kenyataan...anak aku nak gradute sudahh.
Berlalunya alam pra sekolah ke alam persekolahan yang lebih tinggi membuatkan hati aku ni takut... takut menghadapi kenyataan, boleh ke anak aku ni bersaing dengan kawan2 yang lain?? Aih...macam2lah dalam pale otak aku ni, ok2... tu story lain kalilah...ni nak story pasal consert dia.

Ok...petang tu memang kalut sikitlah.
Aku dari opis terus pi pickup piza di sri damansara, hari hujan so jalan memang jem. HUHUHU
aku lewat sampai makanya, xsempat nak jamu Irfan makan piza tapi aku tahu dia memang x makan piza pon...x suke. HIHIHI
5.30pm Irfan baru sampai sekolah, bebel2 mamat tu dalam kereta. Oklah...admit, sorry mummy dah try bawa lelaju tapi jln jem so rehda jelah. 
So dah hantar dia masuk kelas dia...ok, teacher pon start le buat preparation ape yang patut.
Moh Aryan, kite balik...  
Saja test gambo...lama giler x pegang n pakai DSLR aku. Tsk...Tsk..Tsk...
Speedlight aku pon dah rosak kot...aku pasang battery x boleh on pon...huhuhu malas pikir, kite masuk balik dalam bekas da...ko duduk diam3 dlam tu, karang aku senang aku pi anto kedai.

Gelagat sepanjang majlis berlangsung...

Irfan saya dancing Tarian Melayu...
satu persembahan je sebab lepas tu depa hilang, depa prepare pakai uniform pula with jubah segala.
Partner paring still same...with Maryam so next year no more Maryam, she will be in Sekolah Sri Damansara 1, and my Irfan di sekolah berbeza, so babai Maryam  =)
Kenapakah Irfan saya suka bergambar sebegitu...peace yo!!
Giyomi ke ko buat tu anak oi???
My hensem boy!!
Jalan dengan kompidennyer...
TAHNIAH !!!
Semoga lepas ni lebih maju jaya yer sayang =)
Sayang Irfan ...

Kiri tu wear Black sari is Teacher Anbu, teacher kelas Irfan -6Y old. Yang kanan tu is Principal dia Ms Raj.
Baik...dua2 pon baik...saya suka =)

Belah kiri tu Teacher Maya, dia yang ajar agama ye... Yang belah kanan tu Teacher Wong, dia teacher time Irfan 5y old merangkap teacher yang hantar Irfan n Aryan pulang dari sekolah.
Thank you very much teacher...
Bergambaran seisi keluarga... cik darling x boleh nak bergerak...Cik Iman tidor. LUpa nak transfer stroller dalam kereta cik darling so... gituler kekdahnyer. Kesian kan...

Last pic... sempat bergambaran dengan Adam je... ni best friend Irfan dari 5y ni, Si Maryam , Si Rizal, Si Wong semua dah hilang. HEHEHE ada yang dah balik ada yang bizi bergambaran atas stage...aku malas le nak bersesak2 atas stage so kite bergambaran di bawah saja.
Adam pon x sekolah dengan Irfan, he will in DD1 yer...Rizal with Maryam in Sri Damansara 1, best of luck anak2 ku, semoga kita berjumpa di lain waktu.

Maafkan Irfan eh, dia suka main mainan korang kan...kacau korang mungkin tidak tapi suka pinjam pensel ler kaler lah...klau ada makan minum tu ... minta halal semuanya...

Tamatlah sesi persekolahan bagi tahun 2013 ni.
Next year...Irfan di sekolah yang baru dengan kawan2 yang baru teacher2 yang baru...harap2 dia dapat menyesuaikan diri.
Aryan ni masih atas pagar lagi, xsure nak sekolahkan dia di sekolah yang sama or nak pindahkan ke sekolah yang lain. Hemm... ada sebulan to pikir2kan.


ok babai. 
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA