Translate

Saturday, December 31, 2011

Dinner...


Ni adalah dinner during meeting dengan bisness partner. Ni pasal wedding event di Melaka nanti on CNY. Yeah !! saya akan bertugas time CNY. Rezeki datang bergolek haruslah kite membuat yg terbaik =)

So meeting adalah berlangsung dengan jaya nyer so after that sambil makan sambillah menyembang hal2 yg like2 sahaja.

Menu mlm itu adalah:
1. Udang goreng tepung
2.Cendawan goreng tepung
3.Kailan goreng
4.Tomyam Seafood Songkhla-sedap beb
5.Ayam goreng berempah pandan
6.Rojak buah

Alhamdulillah...memasing adalah kenyang. Sampai rumah terus zzzz

Xoxo
 'LoveRazila'

Friday, December 30, 2011

Abang Baem Wedding...24.12.11

Entry yg tertangguh =P

Well 23.12.11 after kerja terus mencanak ke kg...malam sebelumnyer dah beratus kali aku pesan kat adik aku suruh siap2 packing brg nk bawak included brg anak2 dia. Pergh!! hebat x hebatlah aku dr opis balik rumah ambik Irfan sj + family adik aku terus ke kg.

Sampai kg terus disterbute anak buat aku sikit ke jip abah. Xder tunggu lama pon terus besit ke Manjong sbb konon2 nk kejarkan abg baem nk nikah. Emm hampeh sbb dia nikah lepas magrib daaa, kami plk dlm kul 8pm br nk bertolak ke manjong.

23hb tu adik aku jadi sawan kejap...kikiki dia yg organise tmpt bermalam maunyer xsawan budak tu. Giler ker haper..byk gaklah adik aku call hotel kat Lumut semua fully book. Amboi...planing last minit memang mcm ni hendak lagi Krismas on going...lalala. Sekiranya dapat bilik adalah nasib yg tipis.

Rezeki kami nk merai kot...dapatlah sebilik. Family suite.. 2 katil kelamin 1 katil single. Fuh lega pastu pulak xder nk cerewet minta deposit bagai. yes!!! sangat kehappian okey. Kesian adik aku...meroyan jap.Sbb akak dia ni sepisis xmau tido dlm kreta dah tu sib baik ler asben kesayangan dia xjoint, kalau x...mau double meroyan minah ni cari hotel berbintang. lalalala...

Well malam tu terus check-in...ampon murah beb RM160 semlm. Hahhaha wat to do, xder hotel berbintang yer utk trip terkejut ni just nice little hotel. Xperlah as long xtido dlm kereta sudah.

Malam tu...kami wat projek.Aku ni sepisis panjang akai skit...laptop pon aku hangkut, psp irfan aku bawak. Mari pulak kat hotel tu ada  free wifi...emm mengaumlah anak buah aku melayan fesbuk dgn u tube. so menjelang irfan zzz aku pon keluar n leaf sorang dua anak buah aku yg a bit besar (Ain) utk monitor anak aku kot2 jaga ker =) *emak yg sgt hebat* hahahaha

Bergambar-gambaran di tepian Lumut. Syiok ooo. ni lah dapat bergambau dgn mak abah. Sobsobsob cam dah lama sgt xdapat bergambar like this ok =P

With my younger sister n my eldest niece- gadang dah anak buah aku, padahal baru jer hbs upsr =P

Bergambaran bagai xhinggat esok ada event pengantin. lalalalla - alang2 dah sampai kenelah syiok sendiri =)

Night phanorama....















Bergambaran mentara nk chech-up... best sgt2. Dan mari kiter bergambaran lagi mentara nk ke rumah pengantin =)  





n









Yeah.... with my closed kersen wife =) N bergambaran bersama pengantin dannn jangan xpercaya, i merenjis pengantin tau!! Lallala kehappian sambil merai pengantin baru =)















Yeah!! hbs dr sana terus ajak abah ke Lumut semula (Wedding adalah di sri manjong yer). Ckp dgn abah nk beli sovernior padahal nk bergambaran lagik. Hahhaha tp dlm xnk membeli pon hbs gaklah duit RM100. Hahhaha entah ape yg dibeli pon xtau.















Gambar dan terus bergambar. Org mcm pelik tgk kami over bergambaran....ada aku kesah???
Muke aku tau...perasan sgt cun so kalau mauk mari bergambaran sekali. hahhahaha #dasarperasandalamhati 

Yeah!! berterusan klik...dan klik lagi =P

Yeah gambar terakhir dari kami =)

Ape pon happy dapat spending time with my own family =) but my darling xdapat joint since him family also got wedding so seprate lor...he bring 1 son i also took 1son...fair =D

Xoxo
 'LoveRazila'

Thursday, December 29, 2011

Kejadian Semalam...

Semalam kan aku dah menceceh dalm FB and Tweeter yg aku keep vomit since a morning. Memanglah amat tidak mengebestkan kalau nk buat keje. Yerlah mana nk pikir nk layan feel mau muntah mana nk pikir mau siapkan kerja.

Ingatlah aku ni, alah 1vomit tu dah oklah sbb maybe coz of kembong perut ker. Aku pon lepas muntah tu memang rasa...fuhh lega. Then terus support nasi lemak, yerlah perut dah kosong maa. Pastu xlama tu muntah lagi. Uiik nasi lemak aku kluar balik?? xboleh jadi ni.

Then try makan sup...senangkan xyah nk kunyah bagai then terus...uwekkk. Eh!! ko ni perut, udah melampau ni. Suspen, eh aku dah pregnant ker?? Hehehhe tp next circle lom over lagi. Emm dh asyik muntah saja teruslah aku pi internal klinik (alahai...MA bercuti daaa) so terus request pergi panel klinik.
Tunggu kat sana dlm 45min gitu baru dapat turn jumpa doktor. Emm doktor dia xbest langsung. Serius memang xbest. Masuk bilik doktor dia terus tanya...salam, yup sakit ape??i muntah2 since a morning. ape yg i mkn muntah balik. lmbt mkn ker??xderlah mkn on time.Pregnant ker agaknyer??(eh doktor boleh tanya gtu plk)entah...but my next circle not yet over.

ok dia diagnosis-vomit. tu jer. xder pon cek nadi ker tekanan darah ker. sabau jelah kekira xder sentuhan berlaku gitu.*pernah ke korang jumpa doktor mcm ni???*

So semlm saya MC. But kat opis jadi some issue. I ni kan xngam dgn boss yg baru masuk. Muka dia selenger je, nk cakap pon buat aku nyampah. Grrr.*back to story*Ok semlm aku just inform boss lagi besau dr boss baru tu, dah aku nuggu dia pon dekat 10min xkluar2 dr bilik partner dia...malaslah aku nk tunggu berejam. Inform big boss then caloo.

2nd bos kene tanya,suzi mana??MC, she's not well.Eh tadi morning saya nmpk dia.Yup after that she go to clinic.Why is she??Vomit.Haiyah...pregnant againt??

Then this morning my fren told me about yesterday story...grrr so sakit hati one. Why i cannot pregnant??i'm not widow or single parent ok. i got husband. Cih!! ini boss arr wa xtau oo mau cakap ape.

Hati panas so aku pon layan feeling tgk air ni...best =P bagus arr ada menda ni. reduce hati yg marah.

Semalam mc..mlm2 aku ratah kiwi utk cover perut sbb takut muntah2 balik. Tp kenyang aper =P

Tu adalah crite semlm yg sempat saya update ari ini =P

Xoxo
'LoveRazila'

Tuesday, December 27, 2011

Lalalalla...

Eh...lupe nk cakap, kite dapat bos baru. Emm meh menceceh pasal boss baru yer.
Well dia ni start keje time aku cuti, so tu tanda aku xwelcome. hahaha so jahat punya staff (baru tau ker???) pastu datang2 next day terus introduce him self but hampeh dah nmpk mende2 yg aku xsuke.

Xper naber mind, kite set mind to think positive. Namoh pikir bos baru ni macam2. So layan bo layan sajalah. Pastu ari ni plk minta bukan2 + pelik2. Adoi, ko ingat kami ni xder keje lain ke nk buat. kot yer pon ko xder keje nk buat jgn nyusahkan org lain boleh??dok diam2.

Daily report...What!!! ko ingat kami so free buat report, ya ampon...xtau nk comen ape. Actually angin tp diamkan diri n force myself to hear soft song to cooldown.

Entahlah...permulaan yg tidak mengebestkan =(

Xper...sabar. Kalau ddk rumah lagi busan, yerlah ko nk ngadap feel anak2, sanggup ker??xkan hari2 aku nk mengadap wayang je.huhuhuhu ape mau bikin ni???
 
#Luahan hati di kala stress yg tak terukur =)...sib baik masih mood hanimoon lagi kalau x, rasonyer dh kebaboom kot.Lallalala

Xoxo
 'LoveRazila'

Friday, December 23, 2011

Convocation Part 2

Eh...sikit je gambo yg nk di show off. akakakka...



Sesi memulangkan jubah adalah penutup utk convocation ni dan...ehem2, gambar konvo saya sgt cantik. Heheheh Mr R seponser to pay special Frame. Thanks sayang. love u so much =D


Xoxo
 'LoveRazila'

Happy Anyversary-22.12.2011

Happy anniversary ke-10 tahun. Yeah!! 10years full with joys, sadness, emm ape lagi erk?? Entah but yg sadness sekali sekala jer sbb nk tukar mood kan kalau asyik happy je nnt graf cinta jadi xmenarik so bio nmpk ada turun naik dlm graf cinta kami =D

Ini adalah gambar lama ok.. 8 year ago. Agak kesentapan jugaklah bila mana semua plan adalah tidak menjadi... xper as long happy sudah =P
  
Photo ni taken on 2003 di studio =P
(jeles tgk photo ni sbb both off us look so slim)

Payah naww nk dapat snap muke dia ni time senyum =P

Tgklah...geram je kalau bergambo sama2. hahahaha muke lawak xsudah.

 Emmm....

10 years...we got 2 kids (rasanyer) cukuplah kot 2 org ni kalau boleh xmoh tambah dah. hehehhe besokan mana yg dah ada pon dah seribu syukur =)

Actually plan asal utk celebrate anniversy adalah seperti berikut (byk aku plan tau tp semuanya ke laut =D):

Plan A (1st -since dr last year plan)
# mau ke Melburne utk celebrate 10 years kauuu lama tu (pada aku-eh ye ker dah 10years??cam tipu sbb rasa macam baru semlm je dinikahkan =)
#xdapat ke sana sbb bila nk buat booking je ade je aral yg datang so cancell.

Plan B
# came out to Plan B- mau buat outdoor photo shoot. Cheh!! aku ni bagai nk rak mencari kameraman bagai siap baeek punya tup2..."alah, abang xleh nk cuti daaa, back-up keje kawan2 yg bercuti" emm melayang perasaan kejep...xper cancell lagi.

Plan C
#Mau bercoti2 di hotel yg dekat2 saja - percayalah...it's also cancell sbb my darling xdapat nk cuti panjang.
Emm so semua plan pon cancell.

Tadi dapat berouting kejap n sedahnyer lupe nk snap any single photo pon...boley?? sabar je lah.

* For my lovely darling - Razi Bin Haji Ambia... Thanks to be my lovely partner, suami yg dedikasi pada kerja, carring pada family, suke manjakan ayang, sometime supprise yg u make me always over happy. The great daddy to both our son, great darling to me, great son to ur parent =P
*Ayang berdoa semoga jodoh kite berkekalan dan berpanjangan hingga akhir hayat. Kebahagiaan yg kite kecapi ini utk forever and ever.
*Thanks to be the best friend to me, standing beside me and always be there when i need u.

Thanks a lot for everything honey.

Tarikh Nikah : 22.12.2001
Sah sebagai isteri :8:31mlm # refer to jam surau-tempat dinikahkan =) dihadapan saudara-mara and both family =D

Xoxo
'LoveRazila'

Thursday, December 22, 2011

Convocation OUM 2011

Rentetan wajah2 kegembiraan sebelum dan selepas bergelar siswazah... alhamdulillah, nikmat belajar yg tidak terhingga kepuasannya =P


 Celebrate bersama MIL sahaja, others family is bizi with other program...can't bring everyone here.

 Yeah!! bersama insan2 tersayang =P berkongsi kegembiraan....

 Baaachakkk!!! is budak ni ober tau dr mummy =D


 Photo dalam hall, sebab semua pon xdapat masuk makanya aku snap sebagai kenangan =)

 Bersama kawan2, suka-duka seorang pelajar di kongsi bersama =P (aku, Wani and Shima)

 Bergambaran sahaja...dah tu ape lagi nk buat?? Dah org celebrate kite. hahahhaa

 Berouting utk terakhir kalinyer dengan wani, sib baik Mr R kasi meyoya. Hahahha - kami wat gilak di Lake Garden jangan xpercaya yer. hahahaha

See...kongsi ke happian with my mom also di kg =P
Thanks mak...love u mak =D

Xoxo
 'LoveRazila'

Wednesday, December 21, 2011

Budak2 zaman sekarang...


Ape2 sajalah bebudak ni buat... layan je lah asalkan dia xbergusti dalam kreta =P

Mak yg bijak n panjang akal kan?? Hehehehhe


Xoxo
 'LoveRazila'

Tuesday, December 20, 2011

Makan lagik!!!

Eh kerja aku ni asyik makan je kan...xsudah bab makan aku, ada je mende aku nk makan.
Eh kawan aku bawa balik kek lapis. nama komian canggih...uptodate uu.

Kek lapis tu adalah bernama kek lapis awan nano yg warna ada fink2 tu Kek lapis ombak rindu. dah potong ni xnmpk tp kalau dr tepi leh nmpk ombak dia, hehehe

 Eh ni cokelat dr Australia, entah ler kawan balik dr sana bagi cekelat ni, keze blk dr sana pon setapawer dia bagi aku pastu aunty aku balik dr sana pon cokolat jenama ni gak aku dapat =P


Yess!! cheery yg aku nanti2 kan tetiba kawan tolong beli. Eh aku pe lagi laju jer membayau. Emm dah start season cheery baliklah kawan2. Cheery ni sedappp then dia byk iron tau. Jemput mamam =P


Xoxo
 'LoveRazila'

Sunday, December 18, 2011

Yeah!!! Pc Fair...

Meyoya ke KLCC utk membeli-belah adalah perkara yg dinanti2kan.

Oit lama gilak tidak ke KLCC, almost 2thn kot erk gamaknyer. Entah...mokcik luper. Then lepas menjemput anak2 dr rumah pengasuh aku pon chaa alip bot bersama2 ipar aku meyoya ke KLCC.

keng konon (dalam hati - ada niat) utk bertemu dgn kak red sbb biasa aku main Tweet sama dia nk she is working at KLCC tapi...mokcik malu. hahahaha

Memula ke KLCC adalah utk g PC Fair then lepas dpt kamera idaman so teruslah menyopping skit2 kat sana. Alhamdulillah...boleh control lagi shopping tu just i grab new handbag je kat C&K.

 Ini booth HTC, memula konon2 nk singgah tapi pikir nk cepat so lalu lintas sahaja depan booth ni but stop kejap utk snap photo, hahaha.

Hari adalah hujan n sangat sejuk di dlm KLCC.

Bila hujan...lagi laju aku nk cabut dr KLCC, gile babun jadinyer kalau berlamaan di sana...kompom sampai malam baru kami arrive rumah. Hoi...KLCC port jem ok. Xkoser nk layan jem dgn budak2 cenonet tu...boleh sawan ddk dlm kreta. 


Xoxo
 'LoveRazila'

Saturday, December 17, 2011

Makan saja...

Hai, masuk opis baru ni alkisahnyer....asyik makan ke makan, makan ke makan. Kami semua memang suke makan kekadang xder ape2 pon saja gatal buat potluck. Kalau aku xde pon tu jgn ingat xder makan2...we are always for makan2 here.

Jom layan...
 Jelly konyaku (xtau eja yer) Sedap...kali ni perasa laici.

Yeah!!! ada sandwich tuna , nugget(aku masak pepagi bute okey).

Main menu is spagetti....walla weih. marverlos...sedap melatoppp.

 Desart....aiskrim milo tau...nyummi.

Puan Jaya kite yg bring the jelly. Thanks Jaya...sedapppp.

Tetiba aku kene pulang sbb pengasuh aku ada nk wat kenduri khatan utk anak dia so aku ni pulak mabuk ker mamai ker pi anto gak bebudak pepagi tadi. Anak aku kalau ramai org xkenai mulelah nk bergayut kat kaki mama dia je, so lunch aku xdapat nk joint kawan2 melantak. 

Aku pulang utk jaga anak sendiri. Hahahha...hehehhe

Xoxo
Xoxo 'LoveRazila'

Friday, December 16, 2011

Menabung...

Ni adalah semalam n kesinambungan utk aktiviti sehari sebelumnya.
Yer dah lama sunggoh tidak menabung di sini. Last menabung adalah bulan 7 then shopping makeup lagi bulan after raya kot tp bukan elianto brand ok.

Actually sehari sebelumnya nk beli skit kat the curve but coz of the staff yg xbrp nk best n mulut pulak alah2 laser maka i membelivada sekadar nk jaga hati promoter tu.serius,sentap tauk. Ke sana utk shopping makeup but the promoter spoil my mood to shopping many2.

Sudahnyer semlm ke sg buloh mencarik warna iye shadow idaman kalbu,and i got it.hehhehe sukelah kaler itu. And biasalah,bila dh jumpa consultant yg best harus jumlah tabungan adalah besar. Hehhehe yg tu no komen sbb in the budget maa.

Kalau elianto, insyaallah in the budget but nk try up lg skit layan bobybrown pulak lepas ni.xkan dr elianto terus ke mac,nmpk naww gelojoh...so step by step ok.hehhehe.

Last tike tgk shamuel pon hokey jugak, and chanel harus berdouble2 ok.benefit brand also cun. Dan tetiba pening ;p

Xoxo


Sent from my HTC

Thursday, December 15, 2011

Baby Shooting Outing...

 Musti korang pelik...naperlah tajuk aku cenggitu.
Alah ni adalah projek mummies2 je tauk?? Oks bebaru ni...emm lebih tepat, Sabtu lepas...a day before aku convo, Aku berkesempatan utk joint activiti ni.

Pergh!! maverlus. Waa cakap lu. Serius...never joint group n aktiviti cam gini. Ini adalah percobaan pertama saya utk try and errow my skill. Mak aih, yg datang bawak kamera memang bukan calang2 kamera yg cau kia adalah kamera saya =P

Among of camera yg aku terbekenan...ops ada istilah terbekenan ker??Lallala (aderrr aku keyyysah???)
D700+Prima lence. Malatoppp!!! mokcik mau pitam dapat pegang + snap a few photo weih. Ahak,,,mokcik mau nangis gak sbb seperti tidak percaya. Mokcik kagum hasilnyer =P

 Among gambo aku snap pakai kamera compact yg baru beli. hehehhe yup beli kerana i'm Nikonian =D
Eh2 lupe nk perkenalkan... Among of Sifu2 yg ngajar kami. Tu yg bergambo ber3 tuh, Ada kak Kay, kak Min and Zaza =D

Thanks sifu semua...kami ingat
*jgn tangkap gambo macam org gila, but think 1st how u want the photo look like.
*kene ada eye contact dengan subject.
*lighting kene jaga.
*try byk angel...bio snap seratus kali pon but musti ada cerita of photo.
*detail subjek jgn luper.
*INGAT!!!! jangan sesekali kite suruh baby @ anak kite senyum...SALAH tauk??

Aper pon, thanks a lot bagi tunjuk ajar yg ikhlas dr Kak Kay, kak Min and Zaza. Semoga dapat bertemu lagi di lain aktiviti, thanks also to kawan2 yg sama2 belajar mengshoot baby yg comei sgt tu.

Very happening uols...lain kali offer lagi erk!!! hehehehe... jangan lupe tajuk yg sama Part 2 =)

Xoxo
'LoveRazila'

Wednesday, December 14, 2011

Kalaulah Irfan...

Wah!! aku ada baca paper ari ni, pasai budak 4thn mewakili negara utk bermain catur. Hebatlah ini budak nk lagi rasa hebat...it's Malay tau. double bangga =D.

Kalaulah Irfan bergitu...aku as mummy is double kagum. hehhehe walaupon Irfan suke main catur tp biasalah dia try n error jer from that baru Irfan start learning how to play Chess online.

Cer korang baca link ni, http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/Wakilnegaramaincaturpadausia4tahun/Article/index_html .

Semoga jadi anak yg bijak2 yer sayang =P

Xoxo
 'LoveRazila'

Monday, December 12, 2011

Kursus Asas DSLR 2011

Ish... inilah keje aku & Wani bile xder mende nk buat. Eh kamikan dah habis study so xder maknenyer nk pegang2 buku bagai...harus byk masa free gitu.

Actually kami out kelas ni dah agak lama cume baru berjumpa dgn ini gambar so aku nk mau sharing gak walau pon dah basi...aderrr aku keysah???hahahaha

Eh,camner ni ?? nama lecture pon luper..adoi, why lah?? Ok, asas DSLR ni best gak. Dia vreaf kite pasal Appeture, shuttle, fokus, dan basic yg lain2lah.




Aper pon, berbaloilah sbb byk skit tp ilmu yg dapat banyak cuma kurang dipraktikkan ... dah camner nk pandai wahai Pn Suzi oit =P

Kalau ada lagi, nnt kite sharing k. muahh uols =P
Xoxo
 'LoveRazila'

Sunday, December 11, 2011

Ceritera Irfan..

Oks...sebelum ni dah crite long story pasal susu aryan kan???Eh xderlah panjang naww pon just little2 bit je.
Ari ni sharing pasal susu irfan pulak. Hai dah nama pon anak yg 1st, baru dapat so excitednyer lain macam skit. Semua pon mau terbaik nk best + glamor. hahahha.

Berabis banyak untuk budak sorang ni. Lepas bersalin jer dapat feed dia dalam sebulan+- pastu terus sambung susu formula. Sebab2 adalah Irfan lahir kat private so terus suap susu formula. Then balik pon dia bekal susu formula gak.

1. Susu similic - feed dr private hospital lagi, then balik terus beli tin besar sbb tgk ok. Tup2 baru pakai suku tin dah sembelit pulak itu budak. So change...

2. Anmum adalah susu testing kali ke-2. Beli tin kecik je...1tin ok habis, 1tin still beli yg paling kecik tu, xdan hbs Irfan kembung pulak so change lagi.

*Adik advice pakai susu murah je...kite try Dutch Lady sbb anak2 dia pon ramai pakai Dutch Lady.

3. Percubaan ke-3... Dutch Lady. Oks sangat sukses bila mana xder ape2 problem minum susu ni. Feed sampai dia setahun lebih skit. Oh! ada kisah pasal Belanda hina Nabi Muhammad s.w... Dutch Lady made from Belanda ok so ...tanda boikot Belanda...tukar lagi susu.

4. Nugrow- Yess ni product from New Zealand ok. Continue using this powder. Eh not bad ok...cheaper lagi tau nk struktur susu tu aku suke sbb light saja kalau rasa power dia, tidak melekit di tangan. Lama gak minum susu ni tp stop gak sbb payah nk dapat stok. Tanya kedai semua ckp...susu ni xlaris sgt. Emm tukar lagi.

5. Masa ni umur Irfan dah more then 1 year so dah byk pilihan susu so aku pulak rambang mata nk pilih.
Pakai susu ni sbb dpt sample byk dr personal doktor Irfan...Klinik Pakar Kanak-kanak Serena.
Minum susu ni selang seli dengan Promise. Pastu macam dah bosan je...tukar susu lain pulak.

6. Dr Promise ke Progress. yayayya susu ni pon pakai kejap tapi sulam dgn Pedia Sure...sbb this time Irfan dh start kerempeng. Pedia Sure is support for nutrition dia yg xcukup. Nmpklah berisi 'sikit'.
7. Sustagen- well terpengaruh iklan dalam tv kan...yg anak dia, semua pon xnak. So bagi susu ni pada Irfan gak...dapatlah minum sekotak pastu dia xnk sbb dia cakap susu ni xsedap. ok kite tukar lagi susu.
8. Try pulak Dumex sbb baca blog kezen, dia bagi anak dia minum ni sbb ada bijirin so...petang tu gak aku terus ke Mall carik susu ni walaupon dlm hati mcm takut2 anak aku sembelit. Kan ramai yg cakap...bdk2 xtahan susu dugrow jadi sembelit. minum sebag ni jer, pastu tukar lain sbb susu dia manis the aku memalam pon feed dia pakai susu ni. cer korang pikir...malam kan bukan irfan nk kunyah dalam tidor pon so sbb tu tukar lain.


9. And finally .... sekarang Irfan pakai susu ni pulak. Rasa sedap dia kata. Aku pon ok kan je, yerlah budak2 tgh nk membesar kot dia boikot xmau minum susu camner??Xker haru dibuatnyer.

Bila tgk Irfan membesar macam ni, dengan keletah n idea yg superb briliant, actually aku pon xtau hasil dari susu yg mana satu. hehehe sebb kalau korang perasan, sometime...ada part ni dlm susu ni je..susu lain xder n sebaliknyer.

Kekadang malu nk cakap bila org tanya anak aku minum susu ape sbb xpernah nk setia pada yg satu. Then nk cuba bertahan utk maintain 1 susu jer tp kekadang pon xboleh sbb bila ada offer je mulah gatai nk tukar susu lain. hehehe.

Ape pon aku dh try yg terdaya kalau xberbaloi gak...itu kuasa Allah =P

Buat Irfan N Aryan... i love u so much my little2 angel =D


Xoxo
'LoveRazila'
Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA