Translate

Friday, December 31, 2010

**Imbau semula**

Ni ha...aku dok godek2 lappy sambil sembang dgn kawan so gatai tgn plk nk upload gambo lama2 yg korang pernah tkt. Hahahha nmpk noo aku xdak keje. Org lain dok bz antaq anak orentasi kat sekolah aku dok melangut besokan badan atas katil sambil layan ym, FB and blog update. Akakakakka...hemmm layan jer lah.....

Siti Marlina cum my bisnies partner....

Otw ke Cameron Higland......


Pingeran Tuan Muda Irfan (say my bibik lama)


Ni aku xtau otw ke mana.hahahahhahahha

Ni dgn dik JanJan...farewall utk aku kot.Entah xhengat dah.





**Morning...chatting time**

Morning2 aku dah berchatting dgn kawan lama yg tah brp tahaun aku xjumpa.hehehehhe

jeng...jeng...jeng...

ni lah di antara aku nyembang dengan kawan lama tuh. Aku kenai dia n family dia tahun 2004. Hemm sekejapnyer masa berlalu pergi =)

Kawan aku skrg berada di Bintulu sbb terlibat dgn projek bakun. Hehehe bangga gak kawan2 terlibat dgn projek besar negara... hehehehhe

Nanti aku update balik kalau ada any news dr dia k. Caw cin caw.

Tuesday, December 28, 2010

**Merindui detik itu**



Hemm tetiba aku rindu nk melalui semula detik2 ini. Lawak pon ada.Hahahahaha....

sebenarnyer aku tension skit ari ni sbb xdapat jawap exam so dok melangut depan lappy ni ha, tetiba kluar screen sever utk gambo2 travel so layannnn.



Monday, December 20, 2010

**Xkawan sudah**


Hahahha rasa mcm kanak2 rebina pulak bila aku tetiba boleh pulak terasa hati bila kawan ku sorang ni xnk kawan dgn aku dh. padahal sesama dah beso pjg.kikikiki kelakarlah...apelah aku nih, patutnyer aku lebih berfikiran positif bila kawan aku ni dh xnk kawan aku dh.

cuma hati aku tertanya-tanya...ngape erk tetiba dia xmoh kawan aku.jahat sgt ker aku nih sampai kawan boleh xnk kawan aku.jap aku pikir jap...ape salah aku.hemm aku rasa sbb aku byk nasihatkan dia pasal hubungan dia dgn org umah dia.tp aku advice yg baik2 utk kebaikan dia org bukan niat aku nk buat diaorg bercerai berai.salah ker aku share pengalaman aku yg cetek ni dgn dia bila dia minta advice cara2 nk tackle hati wife dia.

ape pon aku redha kalau persabatan yg terjalin selama more then 10 years ni berakhir di sini.maybe xder jodoh nk kawan lama2 kot.hahahahha

eh kawan ni ada expire date ker??

Designed by UMIESUEstudio 2014 : LOVE RAZILA